top of page

Състезание по БДП

Общо осем отбора се включиха в интересната и оспорвана надпревара на 2 март, преминала в два модула: решаване на тест по БДП и майсторско управление през различни препятствия на велосипед.

В първа възрастова група (5. - 7. клас) най-подготвени бяха велосипедистите от отбор 2, които убедително спечелиха първото място. На второ място се класира отбор 3, а трети е отбор 4.

При състезателите от 8.-10. клас отбор 1 завоюва първото място, втори останаха участниците от отбор 2 и трети са отбор 3.

На първенците в двете възрастови групи пожелаваме успех на Областния кръг от Националното състезание по БДП, през м. април.

Поздравления за всички състезатели!
9 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

График за защита на дипломни проекти за III ПК - специалност ОТСВ, ученици от XII а клас

На 20.05.2024 и 21.05.2024 г. ще се проведе защита на дипломен проект  за придобиване на трета степен на професионална квалификация – специалност „Организация на туризма и свободното време” – XII а кл

Изпит за сертификат за предприемачески умения за ученици 15 - 19 г. със срок 10.05.2024 г

Уважаеми ученици и родители, JA Bulgaria предоставя на учениците в гимназиален етап възможност да придобият международно признато удостоверение за предприемачески умения, което им дава уникално предим

留言


bottom of page